Τα ελληνικά νησιά έχουν περιγραφεί από τα πιο ρομαντικά μέρη στη Γη. Μπορείς να παντρευτείς σε μια παραλία, η σε ένα βράχο δίπλα στη θάλασσα, ή όταν ο ήλιος γλιστρά στο Αιγαίο, μια τελετή που πλησιάζει στο απόλυτο όνειρο.

Το μαγευτικό τοπίο προσθέτει στα ήδη όμορφα συναισθήματα κατά τη διάρκεια του γάμου, και κάνει αυτή την ξεχωριστή ημέρα ακόμη πιο αξέχαστη.

α. Νομικά έγγραφα
Θα χρειαστείτε τα παρακάτω έγγραφα:
1. Ληξιαρχική πράξη
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής
3. Απόφαση Διαζυγίου, για τους διαζευγμένους
4. Πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση
5. Φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου

β. Τελετή
Υπάρχουν πολλά ωραία μέρη στη Σκόπελο, που μπορείτε να οργανώσετε το γάμο σας. Μερικά απ ‘αυτά, τα οποία προτείνουμε, είναι:
1. Το διάσημο εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη από την ταινία «Mamma mia». Αυτή η μικρή εκκλησία απέχει 15 χλμ απόσταση από το ξενοδοχείο μας.
2. Στην ανοιχτή βεράντα του εστιατορίου μας κάτω από τον γαλάζιο ουρανό και με θέα το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα
3. Σε ένα από τα πολλά μοναστήρια / εκκλησίες της Σκοπέλου
4. Σε μια από τις όμορφες παραλίες του νησιού
5. Στο Δημαρχείο της Σκοπέλου

γ. Κοκτέιλ Πάρτυ
Μετά την τελετή γάμου (η οποία μπορεί να διεξαχθεί είτε στο εστιατόριο, είτε οπουδήποτε αλλού), προτείνουμε ένα Κοκτέιλ Πάρτυ. Ως ποτό καλωσορίσματος, μπορούμε να έχουμε Σαμπάνια ή Σανγκρία.

δ. Τραπέζι Γάμου
Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου το περιβάλλον είναι ιδανικό, μπροστά στο λιμανάκι και με θέα τη θάλασσα. Προσφέρουμε παραδοσιακά πιάτα της Σκοπέλου. Μέγιστη Χωρητικότητα: 150 άτομα

ε. Διαμονή Νεόνυμφων και καλεσμένων
Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε ειδική τιμή, στα deluxe διαμερίσματα του ξενοδοχείου, για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε επιπλέον: κομμωτήριο, μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, Mamma Mia Retro ημερήσια εκδρομή, στέφανα, λαμπάδες, φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση, μπομπονιέρες κλπ.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας είναι στη διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τον ιδανικό γάμο σας στο νησί της Σκοπέλου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες στο info@skopelosoasis.gr

Αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς, παρακαλούμε ενημερώστε μας.